Tennessee

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Tennessee

Ingatlan eladó Tennessee

Hat országgal határos: Arkansas és Missouri nyugaton, Kentucky és Virginia az északi, Észak-Karolinában a keleti és Mississippi, Alabama és Grúzia déli részén.

Tennessee egy olyan dél-amerikai állam, amelynek partjainál és tengerpartján nincs tengerpart. Nashville a főváros, és a régió központjában található, és az ország zenei színhelye, a történelmi Grand Ole Opry, a Country Music Hall of Fame és Múzeum, valamint egy legendás terület tele országos helyszínekkel, mint a honky- tonk és dance hall. Memphis, a szélsőséges délnyugaton, Graceland otthona, Elvis Presley otthona, a rock-roll úttörő stúdió Stúdió és a Beale Street blues klub.

Az átlagos hazai érték Tennessee-ben 8,7% -kal emelkedett az elmúlt évben, és várhatóan 5,4% -kal fog növekedni jövőre. Az átlagos négyzetméterár Tennesseeben 127 dollár.

A Tennesseeben eladott ingatlanok, különösen a Memphis negyed területén, júniusban 0,2% -kal csökkentek.

Tennessee ingatlan keresése? Arra kíváncsi, hogy hol kapod a legjobbat? Ez a jelentés célja, hogy azonosítsa a legjobb helyeket, hogy egy tennesseei ingatlant vásároljon ebben az évben.

Megvizsgáltuk a jobb niche helyeket, hogy Tennesseeben értékesítsen egy ingatlant, és megállapította, hogy a legjobb a közép-tennesseei.

A legjobb citiszok Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett és Lakeland.

Nashville városa az egyik legfontosabb idegenforgalmi célpont, különösen a zenével való társulás. A Country Music Hall of Fame és Múzeum a város legnépszerűbb látnivalóinak számít, beleértve a Gaylord Opryland Resort & Convention Center, az Opry Mills bevásárlóközpont és a General Jackson Showboat.

A Nashville-i zenei látnivalók, a különböző egyetemekkel és főiskolákkal együtt, nagyon népszerű úti célt kínáltak a fiatalok és a millenniumok számára, amelyek hatalmas szerepet játszottak ingatlanpiacának növelésében, és ez lett az első számú ingatlanpiac Az Egyesült Államok.

A várost az egykori Belle Meade ültetvényről kapta, amelyből a város épült. A Belle Meade rezidencia egyik legérdekesebb szempontja a Green Hills, a West End és a Nashville nyüzsgő város utcáinak közelében található. A Belle Meade egyik leghíresebb lakástulajdona az Al Gore egykori amerikai alelnöke.

Hendersonville egy nagyobb közepes méretű város Tennessee államban. A lakosság 57.050 ember és 13 alkotó szomszédságában, Hendersonville a 11. legnagyobb közösség Tennessee.

A Hendersonville ingatlanok a legdrágábbak a Tennessee-ben, bár a Hendersonville otthon értékei nem hasonlíthatók össze az Egyesült Államok drágább tulajdonságaihoz képest.

Hendersonville egy etnikai sokszínű város. A Hendersonville-i lakosok többsége arról számol be, hogy a faj fehér, majd fekete vagy afrikai-amerikai. A Hendersonville egyik fontos rokonai közé tartozik az angol, az ír, az olasz és a skót.

A Hendersonville-ben beszélt leggyakoribb nyelv az angol. Egyéb fontos nyelvek közé tartozik a spanyol és a francia.

A Bartlett egy nagyobb közepes méretű város Tennessee államban. A lakosság 58 622 ember és 11 alkotó szomszédságában a Bartlett a Tennessee 10. legnagyobb közössége.

A Bartlett eladó ingatlan a Tennessee-nél a legdrágább, bár Bartlett értékei nem hasonlíthatók össze az Egyesült Államok drágább tulajdonságaihoz képest.

A Bartlett kiváló hely a családok szerencsés kombinációjával, a jó iskolákkal, alacsony bűnözéssel. A Bartlett valóban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a családok úgy látnak, hogy Tennessee-ben keresnek egy ingatlant. Bartlett nem tökéletes, és ha tetszik a frenetikus éjszakai élet, ez nem az ideális. De összességében ez egy szilárd közösség, sok dolgot ajánlani családi életnek.

A Bartlett egy nagyon népszerű város.

Lakeland kisváros, Tennessee 47. legnagyobb közössége. Ez egy teljesen könyörtelen város és egy város értékesítők és alkalmazottak, szakemberek és vezetők.

Lakeland egy nagyon autóközpontú város, és kevesen választanak alternatív közlekedési módokat, például tömegközlekedést, kerékpározást vagy sétát.

Ez a város az egyik legképzettebb város. A Lakeland felnőttek 45% -a legalább egyetemi végzettséggel rendelkezik.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 14873

Eladás Mezőgazdasági terület, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

6,946,572.93HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

4046 m²
Az 1 hektáros MTA fák. Ez egy nagyon csendes, NICE SUBDIVISION.WOULD ideálisak a BUIDERS vagy magáncélra. Tökéletes egy AFRAME VAGY ALAGSOR RANGER. Mu...
UNAVAILABLE
Cod. 9774

Eladás Bolt, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

54,841,365.28HUF
Eladás
Bolt

3000 m²
Nagy darab, kiváló terület, 10 év az üzleti életben. kényelmes tárolására és gaz állomás
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB